HERRA oli hänet varjeleva

21 huhti, 2020 | Seurakuntalaisten palsta | 3 Kommentit

Kuudesta hädästä hän sinut pelastaa, ja seitsemässä ei onnettomuus sinua kohtaa. Nälänhädässä, hän vapahtaa sinut kuolemasta ja sodassa miekan terästä. Kielen ruoskalta sinä olet turvassa, etkä pelkää kun hävitys tulee. Hävitykselle ja kalliille ajalle sinä naurat, etkä metsän petoja pelkää. Sillä kedon kivien kanssa sinä olet liitossa, ja metsän pedot elävät rauhassa sinun kanssasi.Saat huomata, että majasi on rauhoitettu, ja kun tarkastat asuinsijasi et sieltä mitään kaipaa. Ja saat huomata, että sinun sukusi on suuri ja vesasi runsaat kuin ruoho maassa. Ikäsi kypsyydessä sinä menet hautaan, niinkuin lyhde korjataan ajallansa. Katso, tämän me olemme tutkineet, ja niin se on: kuule se ja, ota sinäkin siitä vaari.

Job.5:19-27

Kerron tapauksen joka liittyy tähän Raamatun paikkaan. Kun Suomessa alkoi sota. Tätini ja hänen miehensä olivat vasta avioituneita ja heillä oli kaksi pientä lasta. Käsky kävi ja nuoren isän oli astuttava isänmaan palvelukseen. Ongelma oli siinä, että hän ei suostunut ottamaan asetta kun oli uskovainen. Hänelle ei ollut vaihtoehtoina kuin, joko vankeus tai lääkintämieheksi rintamalle. Oli raskasta jättää vaimo ja pienet lapset. Silloin hän rukouksissa ollessaan sai tämän Raamatun paikan lohdutukseksi, että Herra oli hänet varjeleva. Hän luotti tähän sanaan kun hän haki kuolleita ja haavoittuneita sotatantereelta, monesti luotien lentäessä ympärillä. Herra varjeli hänet haavoittumiselta. Hän sai ansiomerkit myöhemmin rohkeasta toiminnasta. Erityisen koville usko lupaukseen joutui kun vaimo ja lapset sairastuivat lavantautiin. Siinäkin Herra armahti ja he parantuivat. Tästä tätini miehestä tuli armoitettu evankelistaa, joka minullekkin aina muistutti joko olen uskossa Jeesukseen? Hän ei laittanut kynttilää vakan alle (luuk.11:33) vaan rohkeasti todisti Jeesuksesta kaikille kaikkialla. Hän asui aikanaan 70 – luvulla Ruotsissa ja kiersi kotievankelistana. Monet ruotsinsuomalaiset saivat kuulla hyvän sanoman häneltä, ja tulivat uskoon…

Kerroin tämän rohkaisuna kuinka Herra on auttanut ja auttaa tänäkin päivänä. Saamme olla rohkealla mielellä. ❤️ ✝️ 🙏

Otsikkokuva: Photo by Negative Space from Pexels (kuva pienennetty)

Terveisin…

3 Kommentit

 1. Lintunen Marja-Leena

  Kiitos Raili rohkaisevasta kirjoituksesta. Kyllä Herra auttaa, kun Häneen luottaa.

  Vastaa
  • Eeva K. Tampere

   Kiitos valtavasta lohdutuksen ja rohkaisun sanasta. Pyhä Henki puhui tänään tuosta kohdasta, muistin vain sanat ”seitsemästä Hän sinut vapahtaa” enkä muistanu missä sana on. Ajattelin psalmeja ja Jobin kirjaa, ja sitten löysin tuon kirjoituksesi, Kiitos!

   Vastaa
   • Baptistikirkko

    Heippa Eeva! Kiitos viestistäsi. Ylistys Jumalalle saadustasi lohdutuksesta ja rohkaistusta! Kuten ehkä huomaat, poistin viestistäsi puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteesi. Älä laita internettiin yhteystietojasi esille, sillä paljon on kaikenlaisia vaaroja täällä, että alkaa tulemaan outoja huijaus- sähköposteja tai jopa puheluita. Jos haluat yhteyden Vaasan Baptistiseurakuntaan niin laita vaikka sähköpostia tai ota yhteys Vanhimmistoon. Numerot ja muut löytyvät yhteystiedoista.

    Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Päivän Sana

Joka syö kaikkea, älköön halveksiko sitä joka ei syö, ja joka taas ei syö kaikkea, älköön tuomitko sitä joka syö. Onhan Jumala ottanut omakseen hänetkin.

Arkisto