Särkyneet

17 huhti, 2020 | Seurakuntalaisten palsta | 0 Kommenttia

Sillä näin sanoo Korkea ja Ylhäinen, jonka asumus on iankaikkinen ja jonka nimi on Pyhä: Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niitten tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja saattaisin särjettyjen sydämet eläviksi.

Jes.57:15

Raamatussa Jesajan kirjassa kerrotaan Jumalan asuvan korkeudessa ja Pyhyydessä, mutta myös murtuneiden ja nöyrien luona. Masentuneille ja tämän maailman myllytyksissä rikkoutuneille on lupaus: Jumala asuu heidän keskellään, siis pitää majaa. Jumalan osoitetiedot yllättävät! Hän haluaa asua lähellä meitä jokaista ja minkä tähden? ”…että Minä virvoittaisin nöyrien hengen ja saattaisin särjettyjen sydämet eläviksi”. Kun luen näitä jakeita sydämeni iloitsee kerta toisensa jälkeen. Jumala on aina halunnut ihmisen löytävän ei eksyvän. Jumalan koordinaattina on Jeesus Kristus Jumalan Poika. Jeesuksesta rakentuu tie perille Jumalan yhteyteen. Tie jota voi turvallisesti seurata koko elämän. 🙌 🙏

Niin alhaalla ei kukaan kulje, ettei siellä Jeesus ois. Hän ei yhtäkään luotansa sulje, eikä karkoita yhtään pois”. 🙏

Otsikkokuva: Photo by Kat Jayne from Pexels

Terveisin…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Päivän Sana

Joka syö kaikkea, älköön halveksiko sitä joka ei syö, ja joka taas ei syö kaikkea, älköön tuomitko sitä joka syö. Onhan Jumala ottanut omakseen hänetkin.

Arkisto