Älköön sydämenne olko levoton…

”Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun.

Joh.14:1

Näin Jeesus lohdutti opetuslapsiaan ja myös meitä tämän päivän uskovia. Itse olen kokenut hyväksi tämän ajan olla kotona karenssissa. Aika ei ole tullut pitkäksi, vaan nyt on ollut aikaa hiljentyä ja rukoilla, mietiskellä. Ennen tätä pandemiaa, meillä oli joka päivä jonnekin meno, piti tehdä kaikenlaista, oli kiire! Hyvä voi olla parhaan este! Raamatussa kerrotaan Jeesuksen aamulla aikaisin lähtevän ulos rukoilemaan; hän halusi olla yksin Jumalansa kanssa. JUUDA kirjoittaa:

Mutta te, rakkaani, rakentakaa itseänne pyhimmän uskonne perustukselle, rukoilkaa Pyhässä Hengessä ja pysyttäkää niin itsenne Jumalan rakkaudessa, odottaessanne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen laupeutta iankaikkiseksi elämäksi.

Juud.1:20-21

Niinkuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa hänessä, juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu; ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen.

Kol.2:6-7

Älköön sydämenne olko levoton! Rakennutaan ja juurrutaan Jeesukseen Kristukseen nyt, tulevia päiviä varten. Rukous on tie jolla voimme lähestyä elävää Jumalaa; anova saa, etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan (Matt.7:8)! Jeesus jatkoi puhettaan opetuslapsille:

Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

Joh.14:6

Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.

Joh.14:2-3

Room.8:35-39 Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka? Niinkuin kirjoitettu on: ”Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina”. Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Room.8:35-39

JEESUS RISTILLÄ MEIDÄN (MINUN) TÄHTENI!

Otsikkokuva: Editoitu kahdesta kuvasta; Publicdomainpictures.com, Orion Nebula, Jean Beaufort & Red heart in hands, George Hodan.

Terveisin…