Kun kaikki horjuu

Sillä vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta minun armoni ei sinusta väisty, eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi.

Jes.54:10

Useimpien ihmisten elämään tulee raskaita koettelemuksia. Meiltä temmataan pois ne, jotka ennen ovat olleet tukemme ja turvamme, ja pohja tuntuu järkkyvän jalkojemme alla. On kuin vuoret väistyisivät ja vanhat kukkulat horjuisivat. Mutta kiitos, hyvä Jumala, että on sellaista mikä pysyy horjumatta. Sinun armosi kestää eikä sinun rauhanliittosi horju. Tulen sinun luoksesi, Herra. Kun kaikki maalliset tuet pettävät, minulle jää sinun armosi, johon saan turvata. Ei siis ole väliä, vaikka koettelemukset tulevat ja vuoret väistyvät, kunhan saan tuntea jalkojeni alla lujan perustan – sinun rauhanliittosi, joka ei horju. Siinä saan levätä turvallisesti. Se kestää, vaikka kaikki muu pettää ja temmataan pois. Kukaan ei voi ottaa minulta armoasi.

Fredrik Wislöff (Rukouskirja)

Ajankohtainen sanoma tälle päivälle! Fredrik Wislöffin Rukouskirjasta. Siunausta ja varjelusta kaikille. Jeesus on ylösnoussut Vapahtajamme!

Otsikkokuva: Photo by eberhard grossgasteiger from Pexels

Terveisin…