Herätään rukoilemaan

Hyvää huomenta! Heräsin tänään klo: 05.00, ja mieleeni tuli mies nimeeltään Jaebes ja hänen rukouksensa. En muistanut tarkalleen mitä hän rukoili, mutta muistin sen, että hän sai vastauksen rukoukseensa!

Mutta Jabes oli suuremmassa arvossa pidetty kuin hänen veljensä; ja hänen äitinsä oli antanut hänelle nimen Jabes sanoen: ”Olen synnyttänyt hänet kipuja kärsien”. Ja Jabes huusi Israelin Jumalaa, sanoen: ”Jospa sinä siunaisit minua ja laajentaisit minun alueeni; jospa sinun kätesi olisi minun kanssani ja sinä varjelisit pahasta, niin että minä pääsisin kipuja kärsimästä!” Ja Jumala antoi hänen pyyntönsä toteutua.

1.Aik.4:9-10

Jaebes tarkoittaa heb. ”vaiva” tai ”kipu”. Olen kuullut monien, minulle tuttujen ihmisten sairastavan tällä viikolla, ja kärsivän joka päivä kipuja ja vain lääkkeiden avulla jaksavat tehdä työtä ja elää. Toiset ovat sairastuneet yhtäkkiä ja heidät on viety ambulanssilla sairaalaan. Mikä avuksi? Jaebes tiesi kenen puoleen hän voi kääntyä. Hän rukoili Israelin Jumalaa:

Ja Jabes huusi Israelin Jumalaa, sanoen: ”Jospa sinä siunaisit minua ja laajentaisit minun alueeni; jospa sinun kätesi olisi minun kanssani ja sinä varjelisit pahasta, niin että minä pääsisin kipuja kärsimästä!” Ja Jumala antoi hänen pyyntönsä toteutua.

1.Aik.4:10

…ja Jumala antoi hänen pyyntönsä toteutua! Kehoitan itseäni ja teitä myös, heräämään rukoustaisteluun!

Olkaa kestäväiset rukouksessa ja siinä kiittäen valvokaa…

Kol.4:2

Minä uskon, että tämä mitä nyt tapahtuu, on myös meille puhetta herätä unesta, valvomaan ja rukoilemaan.

Kantakaa toistenne kuormia, ja niin te täytätte Kristuksen lain.

Gal.6:2

Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi (Matt.22:39)! Ja jos on jotakin pois pantavaa, niin tehdää se.

Pankaa siis pois kaikki pahuus ja kaikki vilppi ja ulkokultaisuus ja kateus ja kaikki panettelu…

1.Piet.2:1

Jumala, luo minuun puhdas sydän ja anna minulle uusi, vahva henki.

Ps.51:10 (51:12)

Jumala antoi Jaebesin pyynnön toteutua. Jumala tahtoo myös meidän pyyntöihimme vastata! Amen! Siunausta päivääsi!

Otsikkokuva: Photo by Inzmam Khan from Pexels

Terveisin…